Over Event Team

Event Team is een ervaren, enthousiast evenementenbureau dat actieve buitensport activiteiten organiseert voor bedrijf of particulier. Het team van ervaren en leuke instructeurs beleeft net zoveel plezier aan de activiteiten als u doet en streeft ernaar dat u ook iets van opsteekt. Event Team is gestart door Sander Bergonje (1980) die een passie heeft voor buitensport. Hij heeft gewerkt als professioneel buitensportinstructeur en is alpinist. Toen Bergonje een aantal jaar geleden in Noordwijk kwam wonen, merkte hij dat er op het gebied van het professioneel en veilig organiseren van outdoor bedrijfsuitjes en teambuilding events, nog niet zo gek veel werd ontplooid in de regio. En dat in een prachtige omgeving die daar zo geschikt voor is. Dat is nu wel anders. Event Team is er vanaf 2006 voor iedereen en voor elk budget. Event Team werkt over het algemeen langs de hele Nederlandse kust. Event Team kent de markt en de omgeving als geen ander.

Actieve events & Teambuilding met Event Team

Event Team over ons Het meedoen aan een sportief evenement op het strand of in de duinen is ontzettend leuk en zelfs voor de grootste non-sportievelingen is er iets passends te vinden. Het zorgt tevens voor het beter leren kennen van elkaar en het versterken en opengooien van de onderlinge verhoudingen in de groep, hoe klein die groep ook is. Event Team heeft de capaciteit actieve events te organiseren vanaf 5 tot 350 personen. Team builden doen we met groepen vanaf 8 personen.

Veiligheid bij Event Team

Hoe groter de groep, hoe meer professionele begeleiding er aanwezig is, dat spreekt vanzelf. Heel belangrijk is ook dat alles vooral veilig gebeurt. Daarom is het team speciaal getraind om situaties goed te kunnen inschatten op veiligheid. De sport- en spelmaterialen zijn nieuw aangeschaft en worden perfect onderhouden. Ze worden voorafgaand aan elk evenement goed gecontroleerd. Door het maken van heldere afspraken en duidelijke uitleg vooraf sluiten we risico’s zoveel mogelijk uit.
Het spel met de elementen wordt altijd sportief gespeeld, daar zorgen wij voor!

Geïnteresseerd in een activiteit van Event Team?

Neem nú contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende offerte of afspraak via: info@event-team.nl of bel Sander op: 06 – 27 01 66 58 of 0252 -86 19 55

U kunt ook het aanvraagformulier invullen via de offerteknop op deze website, aan de hand daarvan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.