Beachvolley Scheveningen

Beachvolley of beachvolleybal in Scheveningen is een ideale manier om buiten te genieten van zon, zee en strand, maar ook actief bezig te zijn. Event Team organiseert al jaren beachvolleybal op het schitterende strand van Scheveningen. Beachvolleybal is een echt feestje bij Event Team. Op het strand van Scheveningen hebben wij alle ruimte voor een mooi beachvolleybalveld. Het beachvolleybal is ontzettend goed te combineren met een leuke beach barbecue of een avondje dineren of borrelen in één van de leuke strandtenten in buurt.

Beachvolley Scheveningen – Een sportief team evenement

Sportief bedrijfsuitje Event TeamU kunt beachvolley spelen in Scheveningen op diverse manieren. Beachvolleybal is ideaal voor een sportief bedrijfsuitje of voor een zonnige vrijgezellendag. Als u aankomt bij Event Team staat het beachvolley veld al klaar voor u. U kunt in teamverband het tegen elkaar opnemen. Ook kunnen wij op uw verzoek een heus beachvolleybal toernooi organiseren in Scheveningen op het strand. Kortom: Er is heel veel mogelijk. Ook kan beachvolley goed gecombineerd worden met andere sportieve strandactiviteiten zoals strandzeilen, strand golf of beach games. De combinaties zijn eindeloos! En uiteraard is er voor elke doelgroep wat wils: Van lichte inspanning en ontspanning tot en met sportieve activiteiten voor de fervente sporters.

Interesse in beachvolley in Scheveningen?

Heeft u interesse gekregen in een leuke partij beachvolleybal op het strand in Scheveningen? Of wellicht een combinatie van strandactiviteiten? U bent van harte welkom bij Event Team in Scheveningen! Graag ontvangen wij van u uw reservering! Neem direct contact op voor boekingen of verdere informatie.