Zandsculpturen bouwen in Scheveningen

Als je op zoek bent naar een leuke outdoor activiteit waarbij creativiteit en samenwerking vereist is, is zandsculpturen bouwen een hele goede keuze! Het zandsculpturen bouwen gaat niet zomaar! U dient echt de handen uit de mouwen te steken: Zand scheppen, water gieten, goed mengen en daarna natuurlijk goed aanstampen! Vervolgens is het tijd voor de creatieve kant van de zaak.

Zandsculpturen bouwen Event teamZandsculpturen bouwen in Scheveningen: Laat je creativiteit de vrije loop!

Zandsculpturen bouwen begint altijd met een goed idee. De volgende stap in het  zandsculpturen bouwen behelst het snijden van grove vormen in het zandblok. Ben je tevreden met de vorm? Dan is het aanbrengen van mooie details de laatste stap.

Zandsculpturen bouwen in Scheveningen: Het maakt wat in je los!

Opperste concentratie, levendige discussies, momenten van enthousiasme en inspiratie, ontspannend gepriegel, allemaal elementen van het samen bouwen van een zandsculptuur. Kortom, een veelzijdige workshop. Een succesnummer dat garant staat voor een paar uur plezierige ontspanning.

Wil jij ook een zandsculptuur bouwen in Scheveningen?

Lijkt het jou ook leuk om lekker buiten je creativiteit de vrije loop te laten gaan? Doe dan mee aan onze workshop “zandsculpturen bouwen”. Hartstikke leuk in groepsverband met collega’s, vrienden en familie! Neem contact op voor een boeking!