Winter-wind clinic

Winter-wind clinic. Ook in de winter is er van alles te doen op het strand

Het strand is ook in het najaar en in de winter een uitstekende plek voor een teamuitje of evenement.
Speciaal voor deze maanden hebben wij een winter-wind clinic. Een unieke combinatie van strandzeilen (blokarten) en power-kiten (vliegeren). Een activiteit vol spanning, snelheid en gezelligheid.

Blokarten

Deze activiteit is helemaal niet moeilijk. Deze vorm van zeilen op het strand is na een korte inleiding helemaal onder de knie te krijgen. Zowel jong en oud kunnen het leren en zullen er van gaan houden. Al liggend en vlak boven de grond, wordt de blokart bestuurd. Dankzij de enorm vlotte wendbaarheid en acceleratie is het rijden met zo’n blokart een ware sensatie.

Strand Blokarten Noordwijk Event TeamIn de korte inleiding wordt er geleerd hoe men sneller kan rijden, de kart kan trimmen, hoe men in de bochten kan draaien en nog veel meer. Hierna kan iedereen zich laten gaan op het strand: iedereen zal dit helemaal top vinden! Er wordt één Blokart ter beschikking gesteld per 2 à 3 personen. Zo kunnen de deelnemers elkaar steeds helpen en aanmoedigen. Een teambuilding dag staat namelijk in het teken van verbondenheid. Aan het eind van de dag kan er een wedstrijdje gehouden worden zodat iedereen kan tonen hoeveel kwaliteiten hij/zij in zich heeft. Dit zorgt alleen nog maar voor meer sfeer en plezier.

Vliegeren / Power-kiten

Met power-kiten kunt u zich laten meevoeren door de wind, met behulp van de trekkracht van een vlieger. Het vliegeren van vroeger aan een touwtje heeft iedereen wel eens gedaan, maar met power-kiten maakt u gebruik van de kracht van de natuur, door u voort te laten bewegen door de kite. Het is een sport, wat zelfs de onervaren kite-surfers door middel van een goede begeleiding snel onder de knie kunnen krijgen. Power-kiten is het serieuze vliegeren van nu. De kick van diepe sleepsporen achter te laten in het zand ervaren de meeste kite-vliegers als het ultieme sensatiegevoel.

Uitleg van de instructeur

Alvorens u gaat vliegeren of blokarten, geeft de instructeur tekst en uitleg over beide sporten. U gaat wennen aan de kracht van de wind en het sturen van de vlieger en blokart.  Beide activiteiten kan iedereen zonder veel training leren, voor zowel lichtere als zwaardere personen. Wij verzekeren u een onvergetelijke dag.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor deze winter-wind clinic kunt u contact opnemen door ons te bellen, te e-mailen of een berichtje achter te laten via onze website.