Ultimate frisbee

Bent u op zoek naar een gezellige en sportieve strandactiviteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of personeelsuitje? Dan is ons ultimate frisbee arrangement zeker een aanrader!

 

Sportieve strandactiviteit

Event Team Ultimate Frisbee NoordwijkOns ultimate frisbee arrangement is een sportieve strandactiviteit. Het draait allemaal om snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid.  Deze strandactiviteit is uitermate geschikt als vrijgezellenfeest of personeelsuitje en is ook een hele leuke teambuilding activiteit. Dit ultimate frisbee arrangement wordt georganiseerd op het prachtige strand van Noordwijk. U krijgt dus een gezellige en sportieve strandactiviteit op een prachtige locatie!

Ultimate frisbee

Bij de ultimate frisbee strandactiviteit draait het erom dat u zoveel mogelijk punten scoort met uw team. Bij aankomst zal het speelveld al klaar staan en worden de spelregels doorgenomen. Vervolgens wordt de groep opgedeeld in teams en kan het spel beginnen! Onze instructeur zal u verschillende frisbee technieken leren, zodat het spel steeds spannender wordt

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren als team en daarbij probeert u natuurlijk te voorkomen dat het andere team punten scoort. U zult wel begrijpen dat dit een uitstekende teambuilding activiteit is en dat het gegarandeerd een gezellige en sportieve strandactiviteit is met vrienden, familie of collega’s.

Ultimate frisbee: de ultieme strandactiviteit!

Ons ultimate frisbee arrangement heeft het allemaal; teambuilding, gezelligheid en sportiviteit. Daardoor kunnen we het gerust de ultieme strandactiviteit noemen. Leuk met een groep vrienden, familie of collega’s. Kortom, het kan allemaal! Wij hebben de voordelen van deze strandactiviteit nog even voor u op een rijtje gezet:

  • Sportief en gezellig
  • Uitstekende teambuilding activiteit
  • Met vrienden, familie of collega’s
  • Op het prachtige strand van Noordwijk
  • Maak kennis met deze prachtige sport

Bent u klaar voor deze ultieme uitdaging? Durft u de strijd aan te gaan met uw vrienden, familie of collega’s? Neem dan snel contact met ons op om dit ultimate frisbee arrangement te boeken.