Strandzeilen/blokarten

Strandzeilen als bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een uitje in Den Haag voor deStrand Blokarten Noordwijk Event Team medewerkers van uw bedrijf? Wilt u het gevoel van samenhorigheid binnen uw bedrijf versterken? Dan is het Event Team de ideale partner om uw medewerkers een aangename en onvergetelijke dag te bezorgen met een leuk event als strandzeilen. Het komt de sfeer binnen uw bedrijf alleen maar ten goede. Het bedrijf zal hier dan ook de vruchten van plukken.

Blokarten, ook wel strandzeilen genoemd, is een activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Het is daarom ook een ideaal event om te organiseren voor een bedrijf. Bovendien staat deze activiteit ook nog eens garant voor heel wat actie en avontuur. Dit zal ervoor zorgen dat het bedrijfsevenement onvergetelijk wordt en dat komt de sfeer en prestaties van uw werknemers achteraf alleen maar ten goede.

Blokarten

Deze activiteit is helemaal niet moeilijk. Deze vorm van zeilen op het strand is na een korte inleiding helemaal onder de knie te krijgen. Zowel jong en oud kunnen het leren en zullen er van gaan
houden. Dankzij de begeleiding van professionele instructeurs kan iedereen in no-time de basis leren en heen en weer gaan rijden op het strand. Al liggend en vlak boven de grond, wordt de blokart bestuurd. Dankzij de enorm vlotte wendbaarheid en acceleratie is het rijden met zo’n blokart een ware sensatie.

In de korte inleiding wordt er geleerd hoe men sneller kan rijden, de kart kan trimmen, hoe men in de bochten kan draaien en nog veel meer. Hierna kan iedereen zich laten gaan op het strand: iedereen zal dit helemaal top vinden! Er wordt een Blokart ter beschikking gesteld per 2 à 3 personen. Zo kunnen de deelnemers elkaar steeds helpen en aanmoedigen. Een teambuilding dag staat namelijk in het teken van verbondenheid. Aan het eind van de dag kan er een wedstrijdje gehouden worden zodat iedereen kan tonen hoeveel kwaliteiten hij/zij in zich heeft. Dit zorgt alleen nog maar voor meer sfeer en plezier.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen door ons te bellen, te e-mailen of een berichtje achter te laten via onze website.