Power-kiten / vliegeren

power-kiten

Met power-kiten kunt u zich meevoeren door de wind, met behulp van de trekkracht van een vlieger. Het vliegeren van vroeger aan een touwtje heeft iedereen wel eens gedaan, maar met power-kiten maakt u gebruik van de kracht van de natuur, door u voort te laten bewegen door de kite. Het is een sport, wat zelfs de onervaren kite-surfers door middel van een goede begeleiding snel onder de knie kunnen krijgen.

Uitleg van de instructeur

Power-kiten is het serieuze vliegeren van nu. De kick van diepe sleepsporen achter te laten in het zand ervaren de meeste kite-vliegers als het ultieme sensatiegevoel. Alvorens u gaat vliegeren, geeft de instructeur tekst en uitleg over de sport en u kunt zelf de keuze maken of u met grote of kleine vliegers wilt werken. U gaat wennen aan de powerkracht en handeling van sturen. Door de vele maten en soorten van vliegers kunt u met weinig windkracht al power-kiten over het strand. Aan de hand van de verschillende vliegers, waarop u gaat oefenen, krijgt u meer flexibiliteit om allerlei kite oefeningen op het strand te doen. Sporten met deze krachtvliegers kan iedereen zonder veel training leren, voor zowel lichtere als zwaardere personen.

Het ultieme bedrijfsuitje

Event Team heeft een team van vakbekwame instructeurs die het leuk vinden om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen. Ze organiseren allerlei buitensportactiviteiten, waarbij u zelf ook wat van leert. Event Team brengt mensen door hun outdoor bedrijfsuitjes en particulieren dichter bij elkaar, en heeft zelfs voor de niet zo grote sportieveling, altijd wat bij hem of haar past. Het spreekt voor zich dat veiligheid voorop staat en ze alleen met professionele instructeurs werken. Alle materialen waarmee gewerkt worden zijn perfect onderhouden en gecontroleerd. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over deze ultieme belevenis kunt u altijd via de website of telefonisch contact opnemen met Event Team.