Mountainbiken in Zandvoort

mountainbike_strandMountainbiken in Zandvoort is een sportieve en intense manier om de schitterende omgeving van Zandvoort te ontdekken. Naast het strand, de duinen en het bos ligt er rondom het circuit van Zandvoort een schitterend mountainbike parcours. Door al deze mogelijkheden kunnen wij een tocht op maat maken die past bij de conditie en ervaring van de deelnemers.

Veiligheid bij Event Team

Hoe groter de groep, hoe meer professionele begeleiding er aanwezig is, dat spreekt vanzelf. Heel belangrijk is ook dat alles vooral veilig gebeurt. Daarom is het team speciaal getraind om situaties goed te kunnen inschatten op veiligheid. De mountainbikes zijn nieuw aangeschaft en worden perfect onderhouden. Ze worden voorafgaand aan elk evenement goed gecontroleerd. Door het maken van heldere afspraken en duidelijke uitleg vooraf sluiten we risico’s zoveel mogelijk uit.

Interesse in mountainbiken in Zandvoort?

Onze mountainbike route in Zandvoort is leuk voor jong en oud, zomer of winter! Wij stellen professionele fietsen ter beschikking inclusief helmen. De route is niet te ruw en prima te berijden. Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u gewoon wat meer informatie over het mountainbiken in Zandvoort? Schroom dan niet even met ons te bellen. Wij leggen graag alles uit met betrekking tot deze sportieve activiteit! Neem gerust contact op met Event Team!