Kite-buggyen

Kite-buggyen; neem plaats in de kite buggy met drie grote wielen en zet je voeten (voeten ja!) aan het stuur … vervolgens krijg je van ons een vlieger in je handen … hiermee regel je de snelheid van je buggy en een nieuwe onvergetelijke ervaring is begonnen.

Uitleg van de instructeur

Voordat je gaat kite-buggyen, geeft de instructeur tekst en uitleg over deze activiteit. Je gaat wennen aan het vliegeren en het sturen. Ben je eenmaal gewend aan deze handelingen dan kun je veilig op pad. Het is voor deze activiteit handig als je een beetje weet hoe je moet vliegeren, dan heb je sneller en langer plezier van jouw kite-buggy avontuur.

Het ultieme bedrijfsuitje

Event Team heeft een team van vakbekwame instructeurs die het leuk vinden om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen. Ze organiseren allerlei buitensportactiviteiten, waarbij u zelf ook wat van leert. Event Team brengt mensen door hun outdoor bedrijfsuitjes en particulieren dichter bij elkaar, en heeft zelfs voor de niet zo grote sportieveling, altijd wat bij hem of haar past. Het spreekt voor zich dat veiligheid voorop staat en ze alleen met professionele instructeurs werken. Alle materialen waarmee gewerkt worden zijn perfect onderhouden en gecontroleerd.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over kite-buggyen kunt u altijd via de website of telefonisch contact opnemen met Event Team.