GPS tocht of Kaart & kompas

Een GPS tocht is de ultieme teambuilding activiteit. Het de bedoeling dat in teamverband (vanaf 8 personen) de verschillende punten op de kaart gevonden worden door middel van een GPS (Global Positioning System). Voordat we u op een mooie tocht door de duinen en over het strand sturen, of een door u gekozen locatie elders, wordt er eerst duidelijk uitgelegd hoe het GPS apparaat precies werkt en wat u moet doen. Daarna gaat u in teamverband verschillende opdrachten uitvoeren. Wij letten op veiligheid en snelheid. Het komt dus aan op samenwerken, om zo het andere team te verslaan!

Kaart & kompas tocht

kaart / compas tocht teambuilding noordwijkDe kaart & kompas tocht is qua opzet gelijk aan de GPS tocht, maar dan met een landkaart en een kompas. Wellicht minder flitsend dan GPs, maar wel net zo spannend en lekker ‘back-to-basics’. Ook hier is het de bedoeling dat de verschillende teams vanaf 8 personen elkaar verslaan.

Wat doet een GPS tocht of Kaart & Kompas tocht met een groep?

Of u nu een GPS tocht of kaart & kompas tocht loopt als uitje, onderdeel van een feest of een bedrijfsactiviteit, onze ervaring is dat mensen het zeer waarderen. Het is een onspannen manier van samen optrekken, omdat er een gezamenlijk doel is en de focus ligt op het behalen van de finish. Na afloop horen we vaak dat mensen het gevoel van iets bereikt te hebben waarderen en dat de tocht naast een hoop plezier ook vaak goede gesprekken heeft opgeleverd. Voor kinderen is een dergelijke tocht één groot avontuur, vooral als er aan het eind een beloning voor ze wacht!

GPS tocht of kaart & kompas tocht bestellen

Heeft u interesse in een GPS tocht of een kaart & kompas tocht? Vraag dan via deze website direct een offerte aan of neem even contact met ons op als u vragen heeft over het houden van een GPS tocht of kaart & kompas tocht.