Golfsurfen

Golfsurfen-event-team-noordwijk

Golfsurfen, een fantastische ervaring

Als u voor het eerst op een surfboard staat en met het schuim in de branding wordt voortgestuwd, merkt u dat het een geweldige ervaring is te kunnen spelen met die enorme kracht van het water. Golfsurfen is een heel puur gevoel. Voor velen is het een (bijna) spirituele beleving die men nergens mee kan vergelijken.

Golfsurfen, snowboarden op het water?

Beginners denken vaak dat golfsurfen lijkt op snowboarden. Niets van waar! Bij snowboarden draai je door de schouders in te sturen en surfen gebeurt vanuit de heupen. Leer het gezamenlijk, niets is beter voor de sfeer dan dingen gezamenlijk te doen. Na deze dag zal er nog lang gesproken worden over deze activiteit. Of u nu beginnen of gevorderde bent, dit uitje is voor iedereen geschikt. ‘Stoke’!

Meer weten?

Bent u op zoek naar een leuk team uitje of een leuke activiteit met een groep vrienden of familie, denk dan eens aan deze activiteit. Heerlijk sportief in en op het water, een ervaring die u niet snel zult vergeten.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over kunt u contact opnemen door ons te bellen, te e-mailen of een berichtje achter te laten via onze website.