Brandingkayakken

Brandingkayakken Noordwijk

Brandingkayakken, een unieke ervaring

Brandingkayakken is fantastisch om te doen en snel te leren: de golven aan de Nederlandse kust kunnen wel 2 meter hoog worden! Het is een echte water-teamsport. We werken met éénpersoons site-on-top kano’s: u zit er niet ín, maar eróp, dat is wel zo veilig. Het is een gemakkelijk hanteerbare kayak. Gaat u om, dan klimt u er zo weer op. Iedereen wordt volledig uitgerust met zwemvest, helm en wetsuit. Vooraf krijgt iedereen duidelijke instructies en uitleg hoe de kayak werkt. Dan is het tijd om het water in te gaan. Soms een beetje onwennig, maar al snel zult u de slag de pakken hebben. Een unieke ervaring is begonnen.

Laat u meeslepen door de golven

Brandingkayakken in het kort; peddel door de door de branding naar een rustige plek op zee, richt de punt van de kayak naar de kust en peddelen maar. Laat u meeslepen door de golven richting het strand. De kracht van het water en snelheid die u maakt zullen je positief verrassen. Eenmaal de smaak te pakken, dan zult u net als golfsurfers op zoek gaan naar de perfecte golf.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een leuk team uitje of een leuke activiteit met een groep vrienden of familie, denk dan eens aan deze activiteit. Heerlijk sportief in en op het water, een ervaring die u niet snel zult vergeten.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over brandingkayakken kunt u contact opnemen door ons te bellen, te e-mailen of een berichtje achter te laten via onze website.