Beachvolleybal of beachvoetbal

Bent u op zoek naar een sportief bedrijfsuitje op het strand? Dan is ons beachvolleybal of beachvoetbal arrangement een uitstekende keuze! Naast dat we jullie een gezellige dag bezorgen, is het natuurlijk ook een uitstekende teambuilding activiteit.

Bedrijfsuitje op het strand: Beachvolleybal

 

Sportief bedrijfsuitje Event TeamMet uw blote voeten in het zand tijdens dit personeelsuitje op het strand! Bij beachvolleybal is het de bedoeling om de bal bij de tegenpartij binnen de lijnen op de grond te krijgen. Daarbij is het natuurlijk ook de bedoeling dat u ervoor zorgt dat de tegenpartij de bal aan de kant van uw team niet op de grond krijgt. Ervaring is niet vereist bij dit bedrijfsuitje op het strand, ons beachvolleybal arrangement is voor iedereen toegankelijk.

Bedrijfsuitje op het strand: Beachvoetbal

Geen groot grasveld, maar zand als speelveld tijdens dit personeelsuitje op het strand. Beachvoetbal heeft eigenlijk dezelfde regels als normaal voetbal, alleen wordt het gespeeld op het strand. Het is de bedoeling de bal in het doel van de tegenstanders te krijgen. Een super gezellig en sportief bedrijfsuitje, op een prachtige locatie. Om mee te doen hoeft u zeker geen topspeler te zijn, ons beachvoetbal arrangement is voor iedereen toegankelijk.

De voordelen van het beachvolleybal/beachvoetbal arrangement

Bij aankomst zorgen we ervoor dat het speelveld al voor jullie klaar staat. De regels worden doorgenomen, er worden teams gemaakt én spelen maar! Dit sportieve vrijgezellen-, personeels- of bedrijfsuitje op het strand bezorgd jullie gegarandeerd een onvergetelijke dag!

We hebben de voordelen van dit arrangement nog even voor u op een rijtje gezet:

  • Sportief en gezellig uitje
  • Op een prachtige locatie
  • Uitstekende teambuilding activiteit
  • Geschikt voor vrijgezellenfeesten, personeel of bedrijfsuitjes en meer!
  • Kies zelf tussen beachvolleybal of beachvoetbal

Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en boek dit sportieve uitje op het strand. Hebt u nog vragen over dit of een ander arrangement? Neem ook dan gerust contact met ons op.