Actieve uitjes in de regio Noordwijk

Event Team is een bedrijf dat zich specialiseert in actieve uitjes in de regio Noordwijk. Noordwijk biedt diverse unieke mogelijkheden om actief en sportief bezig te zijn in teamverband. Het strand, de schitterende Noordwijkse duinen en het water bieden natuurlijke hindernissen en een tal van ongekende mogelijkheden. Verruil uw werkplek eens voor een zandkasteel, of laat ons een spetterend beach-volley toernooi organiseren om samen met je vrienden het eens tegen elkaar op te nemen!

Welke actieve uitjes in de regio Noordwijk biedt Event Team?

Event Team biedt voor ieder wat wils. Voor zowel de gemiddeld actieve persoon tot aan de echte avonturiers. Dit ziet u ook terug in ons dienstenaanbod. U kunt bij ons terecht voor activiteiten die van een wijnproeverij en sloepvaren tot brandingkayakken en mountainbiken lopen. Op de onderliggende pagina’s vindt u uitgebreide informatie over onze activiteiten in de regio Noordwijk.

Actieve uitjes op maat

Heeft u specifieke wensen of bent u op zoek naar een activiteit die u niet direct bij ons terugvindt? Neem dan contact met ons op! Veel is mogelijk en bespreekbaar. Ook voor grotere of juist kleine groepen kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen graag een volledig aangepast programma en combinaties van diverse activiteiten voor bijvoorbeeld team-building dagen of een sportdag.

Plan uw actieve uitje bij Event Team!

Laat u eens verrassen door ons team! Wij kunnen een leuk en actief programma voor u samenstellen waarbij we rekening houden met ieders conditie, gezondheid en specifieke wensen. Een gezellige GPS wandeltocht en vervolgens met elkaar genieten van een barbecue op het strand? Geen probleem! Een wijnproeverij, al varend door de Haarlemse grachten? Helemaal leuk! Bel ons direct op 0252- 86 19 55 of stuur een e-mail naar info@event-team.nl. Wij helpen u graag verder!